Zoek
Sluit dit zoekvak.

sterk in klein sloopwerk!

Muren slopen

Wilt u muren laten slopen binnen uw woning, aanbouw, schuur of garage? Wij staan graag voor u klaar. Bij het slopen van muren is het zeer belangrijk dat dit gedaan wordt door een ervaren sloopbedrijf, want er zitten vele haken en ogen aan het slopen van muren en wanden. Het is zeer belangrijk om eerst goed onderzoek te doen, voordat er begonnen wordt met het sloopwerk. Zo is het bijvoorbeeld erg belangrijk om goed in kaart te krijgen wat wel en geen draagmuren zijn en of de muren zijn verbonden met de vloer. Zeker als u de vloer graag wilt behouden, is dit uiteraard van groot belang.

Sloopwerk Nederland kan diverse soorten wanden en muren slopen en verwijderen, van betonmuren tot gipswanden. Als het slopen van uw muren is afgerond, zullen wij er voor zorgen dat het puin netjes wordt afgevoerd en alles schoon wordt achtergelaten. Kortom; alles wordt tot in de puntjes geregeld.

Dus wilt u graag uw muren op een vakkundig laten slopen en verwijderen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar en doen u graag een offerte op maat op basis van uw wensen. Wij hanteren zeer scherpe prijzen!