Zoek
Sluit dit zoekvak.

sterk in klein sloopwerk!

Aanbouw slopen

Sloopwerk Nederland kan u van dienst zijn met het slopen van uw aanbouw. Uiteraard wilt u graag schade voorkomen aan uw huis als u uw aanbouw laat verwijderen.  Een aanbouw zit vaak vast aan uw huis, en daarom is het extra belangrijk dat het slopen van uw aanbouw met vakmanschap en beleid wordt gedaan. Schade aan uw woning zal daardoor worden voorkomen, en zal het eindresultaat volledig naar uw wens zijn. Als ervaren sloopbedrijf kunnen wij u daar perfect mee van dienst zijn. 

Dakwerk Nederland is specialist in het slopen van uiteenlopende soorten aanbouwen. Wat voor soort aanbouw u ook heeft, wij zullen altijd eerst onderzoek op locatie doen. Op die manier kunnen wij constateren waar we allemaal rekening mee moeten houden bij het slopen van uw aanbouw. Bijvoorbeeld of er draagmuren aanwezig zijn en of er rekening moet worden gehouden met leidingen die moeten worden afgesloten.

Zodra onze offerte naar wens is, gaan wij voor u aan de slag met het slopen van uw aanbouw.  Onze vakmensen zullen dit met beleid en vakkundig uitvoeren. Nadat de aanbouw volledig is verwijderd, zullen wij ook zorg dragen voor het afvoeren van al het sloopafval. Alles wordt volledig schoon door ons achtergelaten.

Dus als u op zoek bent naar een sloopbedrijf voor het slopen van uw aanbouw, dan bent u bij Sloopwerk Nederland aan het juiste adres! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar en doen u graag een offerte op maat op basis van uw wensen. Wij hanteren zeer scherpe prijzen!